Partners

LavenTec Machinebouw

LavenTec Machinebouw

www.laventec.nl

LavenTec is het brein en de werkplaats achter de automatiseringsmachines bij wij ontwikkelen voor Orange Hills. Verspaning van hout, kunststof en metaal tot motoren en programmering de volledig opstellingen worden ontwikkeld en geproduceerd.

CHILL

CHILL

www.chillabs.nl

CHILL | Chemelot Innovation and Learning Labs os onze partner om te innoveren en samen met andere bedrijven een stap te zetten in een nieuwe en duurzame toekomst. CHILL is partner in het Circulair Polymers project en maakt het mogelijk om het samenwerkingsproject aan te gaan.

Schapenservice Hurby

Schapenservice Hurby

www.schapenservice-hurby.nl

Hurby is gevestigd in Zutphen en de ruim 250 schapen begrazen het landschap in de regio. Herbert de eigenaar scheert de schapen en verwerkt de wol tot mulch voor de stallen en na gebruik kan de mulch met mest op het weiland uitgestrooid worden. Samen met Hurby doen wij onderzoek naar naar het mulchproces op verschillende ondergronden en ontwikkelen wij de wolvermaler.

Doodle Salon bie Annique

Doodle Salon bie Annique

www.facebook.com/dedoodlesalon

De vacht van de Doodle die in de salon als afval wordt verwijderd wordt verwerkt tot nieuwe producten.

Cyclin

Cyclin

www.cyclin.nl

Cyclin maakt vezelplaten ofwel isolatie van cellulose vezels uit reststromen, zoals papier en is 100%. Zo dragen ze niet alleen bij aan het vermijden van afval maar ook aan de verhoging van comfort en gezondheid. Samen met Cyclin werken we aan de automatisering van de verwerkingslijn en naar de mogelijkheid om een betere pallet aan materialen te verwerken.

Provincie Limburg

Provincie Limburg

www.limburg.nl

De provincie Limburg is partner in het Circulair Polymers project en maakt het mogelijk om het samenwerkingsproject aan te gaan.

EU | Europese unie

EU | Europese unie

www.european-union.europa.eu

De Europese unie is partner in het Circulair Polymers project en maakt het mogelijk om het samenwerkingsproject aan te gaan.

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Brabant

www.brabant.nl

De provincie Noord-Brabant is partner in het Circulair Polymers project en maakt het mogelijk om het samenwerkingsproject aan te gaan.

Rd4

Rd4

www.rd4.nl

De Rd4 is partner in het Circulair Polymers project. Werken aan een circulaire economie Geen afval meer en een oneindig hergebruik van grondstoffen. Dat is onze gezamenlijke uitdaging voor de toekomst. Nederland heeft zich als doel gesteld om vanaf 2050 volledig circulair te zijn en hier willen wij een bijdrage aan leveren. Elke dag zetten zij zich in voor een mooie en schone leefomgeving. Samen met burgers, overheden, bedrijven en instellingen zoeken ze constant naar slimme en duurzame oplossingen om afval te verminderen, grondstoffen te scheiden, spullen een tweede leven te geven en mensen kansen te bieden. Alleen zo worden we 'samen steeds slimmer'.

Stimulus - OPZuid

Stimulus - OPZuid

www.stimulus.nl

Stimulus - OPZuid is partner in het Circulair Polymers project en maakt het mogelijk om het samenwerkingsproject aan te gaan.